billede01.png

Billedekunstner

Billedkunstner Ditte Connie, født 1960, har de seneste 28 år udstillet sine oliemalerier i det ganske land og drevet eget galleri i Århus området. Hun er oprindelig elev af kunstmaler Ulrich Kvist, og er efterfølgende uddannet som kunstterapeut samt været elev på Grafisk Skole og på Århus Kunstakademi.

Ditte Connies malerier er abstrakte og appellerer til fantasien, de er fyldt med farver og eventyr. De er ikke entydige, men byder på en ny historie for hvert menneske der giver sig tid og ro til at fordybe sig i de farverige og indholdsmættede oliemalerier. "Jeg bruger mange forskellige teknikker for at få "lyset" frem i farverne - men det vigtigste for mig er selve legen. Gennem den, udtrykker jeg min indre oplevelsesverden", fortæller Ditte Connie.

Ditte Connie har været på flere inspirationsrejser, herunder USA og Mexico. Der har hun bl.a. besøgt flere indianerstammer/reservater og været på river rafting gennem Grand Canyon i Arizona.

I forbindelse med udstilling m.m. holder jeg gerne et lille foredrag, hvor jeg foreksemper fortæller om mine malerier, teknikker og den skabende proces.

billede02.png

Underviser

Efter mange års berigende og glædesfyldt arbejde med mennesker, ser jeg mig selv som et positivt, iderigt og skabende menneske. God til at se potentialer og resurser i mennesker. Ud over mit arbejde som billedkunstner ligger mit potentiale især i mit kendskab og min rummelighed i forhold til den menneskelige psyke, kombineret med det kreative arbejde.

Kunsten ligger ikke i for mig - at kunne fortælle andre hvad de skal gøre. Men at kunne give dem redskaber til selv at finde ud af det.

citat01.png